Κάθε παραμύθι η ιδιωτική Αλήθεια του καθενός.

Κάθε παραμύθι η ιδιωτική Αλήθεια του καθενός.
Ο Νους που επινόησε μία Ιδέα, ποτέ δεν επιστρέφει στις προηγούμενες διαστάσεις του.

Η ευθύνη..

~Η ευθύνη~
Για ό,τι γράφεται σ'αυτό το χώρο δεν ευθύνεται το χέρι που γράφει.
Ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο το Κίνητρο, που αδράχνεται μέσα από το σωρό του Μεγάλου Τίποτε,
από το ... χέρι που γράφει.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Η κούκλα        Πήρε τη λεπτή κούκλα στα χέρια της. Με χειρουργικές κινήσεις έσκισε τα λαστιχένια πόδια και γέμισε τα κενά με συμπιεσμένο βαμβάκι δένοντας τα με γάζες. Με αιχμηρό αντικείμενο έκανε το ίδιο στο σκληρό πλαστικό της κοιλιάς και στα μάγουλα. Την έντυσε με αυτοσχέδιο φόρεμα και καπέλο. Διέκρινε μια παραμόρφωση, μα από απόσταση δικαίωνε την πρόθεσή της. Την έκρυψε στο σάκο της και κατευθύνθηκε στο πολυκατάστημα. Όταν την τοποθέτησε στην πρώτη σειρά πωλήσεων την παρακολουθούσαν  μόνο οι κάμερες. Η ασφάλεια μπορούσε να τη συλλάβει αμέσως, όμως στην επίβλεψη του καταστήματος ήταν μία πανέμορφη παχουλή γυναίκα που αστραπιαία θυμήθηκε τους παιδικούς της εφιάλτες. Εμφάνισε στη γιγαντοοθόνη  την "πειραγμένη" κούκλα χαμογελώντας βουλιμικά προς όλες τις ζωντανές και ψεύτικες ανορεκτικές κούκλες που στερούνταν ..νοστιμιάς!4 σχόλια:

Velvet είπε...

Καλη χρονια με υγεια και ευτυχια Κακια
Παντα δημιουργικη

BOLERO-RAVEL

~reflection~ είπε...

Velvet

θα ευχηθώ, όπως όλοι, Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένη και Δημιουργική, έχοντας πάντα στο μυαλό μου πως από εμάς εξαρτάται η χρονιά και η κάθε στιγμή..
Οπότε πιο ρεαλιστικά θα τοποθετηθώ λέγοντας:
Το 2017 ας το χτίσουμε πιο Ευτυχισμένο και Γόνιμο απ ότι καταφέραμε στο 2016.

Ας κάνουμε όπως τα παιδιά. Ας γράψουμε σ ένα χαρτάκι υψηλούς προσωπικούς στόχους που θ αγωνιστούμε να πετύχουμε ως το τέλος του 2017.
Η ανθρωπότητα είναι το Σύνολο. Όταν ατομικά ο καθένας μας παλεύει να βελτιώσει τον Εαυτό του, αυτόματα βελτιώνει και τον Κόσμο στο Σύνολό του..

Στον απολογισμό του 2017 θα αξιολογησουμε την προσπάθειά μας κι αν η χρονιά δεν είναι Υπέροχη, με θάρρος και ειλικρίνεια ας αναλάβουμε την Ευθύνη μας..

:))

Μαρία Π. είπε...

.....................γιατί προσπαθείς με το ζόρι να μου βάζεις ιδέες...???????
Frankne

~reflection~ είπε...

Μαρία
:))

Το κείμενο ας θεωρηθεί η Εκδίκηση της Μεσογειακής Γυναίκας στο ανορεκτικό πρότυπο που προβάλει η κάθε Barbie!!!!